Časopis Vlasta

nejoblíbenější týdeník pro ženy

časopis Vlasta č. 11/2024

Týdeník pro ženy plný rozhovorů, reportáží, módy, kosmetiky a receptů. Moderní český týdeník pro… více

Témata: žena, rozhovory, zdraví, móda

Kategorie: Pro ženy
Jazyk: česky
Formát: 19,7 × 27,5 cm
Počet stran: 70 – 92
Vychází: týdeník (52 vydání za rok)
Cena na stánku: 32,90 Kč | 1,79 EUR

Papírové předplatné

výtisky do poštovní schránky

Roční předplatné
52 vydání   ušetříte 112 Kč (7 %) doprava zdarma
1.599 Kč
1.710,80 Kč

Elektronická verze časopisu je k tištěné verzi zcela ZDARMA.

Roční předplatné + speciál časopisu Překvapení: Velikonoce s křížovkou
52 vydání   ušetříte 312 Kč (18 %) doprava zdarma
1.399 Kč
1.710,80 Kč

Předplaťte si nyní časopis Vlasta na celý rok za akční cenu a získáte speciál Překvapení Velikonoce s křížovkou jako dárek. Nový speciál Překvapení – Velikonoce s křížovkou přináší bohatou koledu receptů, sváteční inspirace, luštění i parádních výher! – 56 stran. Pořádná nadílka luštění * Křížovky * sudoku * kris-kros * přesmyčková křížovka * kvíz a parádní výhry * peníze na ruku * smartphon * notebook * smart QLED Ultra HD televizor * tablet * kamera * myčka * chladnička * kávovar na kapsle * vonné svíčky * vysavač * výhry pro čtyřnohé mazlíčky. A těšte se na recepty.

Půlroční předplatné + stolní hra Znáte svět?
26 vydání dárek v ceně 699 Kč
899 Kč

Předplaťte si nyní časopis Vlasta na půl roku a získáte hru od Albi Znáte Svět? v hodnotě 699 Kč. To je kvízová hra, ve které si procvičíte své znalosti a možná se dozvíte i něco nového o zajímavostech z celého světa. Hra má svižné tempo a jednoduchá pravidla.

Půlroční předplatné + stolní hra Znáte Evropu?
26 vydání dárek v ceně 699 Kč
899 Kč

Předplaťte si National Geographic na půl roku za 999 Kč a získejte hru Znáte Evropu? v hodnotě 699 Kč. Kvízová hra Znáte Evropu? otestuje vaše znalosti o našem světadílu napříč 6 různými kategoriemi – historie, geografie, příroda/věda/techni­ka, kultura, sport a různé. Celkem na vás čeká 1350 otázek, jejich obtížnost si však můžete zvolit sami. Hra Znáte Evropu? obsahuje: 450 karet s 1350 otázkami, 18 akčních žetonů, bankovky v hodnotě 100, 200 a 500 eur a pravidla.

Půlroční předplatné + stolní hra Znáte český film?
26 vydání dárek v ceně 699 Kč
899 Kč

Předplaťte si časopis Vlasta na půl roku za 779 Kč a získejte hru Znáte český film v hodnotě 699 Kč. Znáte český film? je kvízová hra o filmu nahrazující původní koncept Český film – Otázky a odpovědi. 1.350 nových otázek týkajících se světa českého filmu je rozděleno do 6 kategorií – filmové hlášky, filmy, herci a herečky, pohádky, televizní pořady a zajímavosti.

Půlroční předplatné + slimvibrátor Fun Factory Volita
26 vydání dárek v ceně 995 Kč
899 Kč

Předplaťte si nyní časopis Vlasta na půl roku a získáte slimvibrátor Volita od Intimity.cz v hodnotě 995 Kč jako dárek. VOLITA je díky svým třepetajícím se zakončením skvělý pomocník pro vnější stimulaci klitorisu či stimulaci penisu. Jejich rytmický pohyb je zárukou výjimečného milostného zážitku. Cena zahrnuje poštovné a balné.

Půlroční předplatné + Sada: CreArt Londýn volá + CreArt Jaro v Paříži (Ravensburger)
26 vydání
899 Kč

Předplaťte si časopis Vlasta na půl roku a získejte 2 kreativní sady CreArt Londýn volá + Jaro v Paříži v hodnotě 1098 Kč.

CreArt – kreativní zábava doslova pro každého. Staňte se na chvíli profesionálním malířem a namalujte si svůj vlastní obraz. Široké portfolio s výběrem rozmanitých motivů ozdobí každou zeď. Postupně vybarvujte jednotlivé plochy podle návodu (každé číslo na plátně odpovídá jedné konkrétní barvě) a dopřejte si radost z tvůrčí práce, u které se zabavíte na dlouhé hodiny. Jako dárek k předplatnému získáte sady CreArt Londýn volá a Jaro v Paříži.

Více na www.ravensburger.cz.

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu plátce – jako balík na poštu. Nabídka platí pouze pro předplatné doručova

Půlroční předplatné + Sada: Avon (parfém LovU Connected + sada na líčení ICONIC PINK)
26 vydání
899 Kč

Předplaťte si časopis Vlasta na půl roku a získejte balíček od Avonu s novou vůní LovU Connected EDP s tělovým mlékem a dárkovou sadu na líčení rtů Iconic Pink v hodnotě 817 Kč.

Balíček Avon obsahuje
LovU Connected EDP a tělové mléko
Dárkovou sadu na líčení rtů Iconic Pink

Objevte novou vůni Lov U Connected EDP (50 ml) v sadě s vonným tělovým mlékem (125 ml). Vůně, která svými jiskřivými tóny mandarinky, romantické růže a dlouhotrvající aroma santalového dřeva zajistí, že budete se svou láskou propojeni bez ohledu na vzdálenost. Toto okouzlující aroma obsahuje100 % přírodní esenciální olej z růže a tělové mléko vaši pokožku nejen skvěle hydratuje, ale také nádherně rozvoní.

Získejte také dárkovou sadu na líčení rtů Iconic Pink v roztomilém dárkovém bavlněném sáčku. Zde naleznete kultovní tužku na rty Glimmerstick a hydratační matnou rtěnku Hydramatic Hydra Pink, která rty hydratuje a zajistí stylový matný finiš díky skvělé pigmentaci.

Pro více informací o produkt

Půlroční předplatné + Make Up Factory (báze pod makeup a oční linky)
26 vydání
899 Kč

Předplaťte si časopis Vlasta na půl roku a získáte luxusní set značky Make Up Factory v hodnotě 1138 Kč.

Luxusní set značky Make Up Factory Připravte svoji pleť na první jarní paprsky pomocí báze s ochranným faktorem SPF 50. Ochrání Vaši pleť před škodlivým zářením a dodá jí díky obsahu kyseliny hyaluronové dostatečnou hydrataci. Gelové oční linky podtrhnou krásu Vašich očí. Dlouho vydrží, rychle zasychají, dodají řasám hustší vzhled a Vám neodolatelný pohled. Pro více informací o produktech navštivte www.makeup-factory.cz.

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu plátce – jako balík na poštu. Nabídka platí pouze pro předplatné doručované do České republiky.

Předplatné je na 6 měsíců. Elektronická v

Půlroční předplatné + Avon - Balíček dekorativní kosmetiky MAKE UP +CARE (2x rtěnka, 1x rozjasňující make-up)
26 vydání
899 Kč

Předplaťte si časopis Vlasta na půl roku a získejte kolekci dekorativní kosmetiky od Avonu MAKE UP +CARE v hodnotě 697 Kč.

Balíček dekorativní kosmetiky od Avonu obsahuje
* Rozjasňující make-up s hydratačním sérem (30 ml), odstín Light Ivory
* Hydratační matnou rtěnku Hydramatic (3,6 g), odstín Hydra Flame
* Hydratační lesklou rtěnku Hydramatic (3,6 g), odstín Rose Quartz

Získejte inovovanou kolekci dekorativní kosmetiky od Avonu MAKE UP +CARE s aktivními pečujícími látkami, které o Vaši pleť pečují nejen v průběhu nošení, ale i po odlíčení. Nejenomže produkty pečují, ale také zkrášlují a ochrání. V této exkluzivní sadě dekorativní kosmetiky můžete získat hydratační a rozjasňující make-up 3 v 1, který se o Vaši pleť postará stejně jako pleťové sérum. Produkt obsahuje aktivní rozjasňující složky jako například vitamin C, vitamin E a navíc sjednocuje barevný tón pleti a obsahuje ochranný faktor SPF 20. Dále v sadě naleznete dvě rtěnky z řady Hydramtic s průlomovým hydratačn

Půlroční předplatné + ARTDECO__balíček_Make-up factory (předplatné Vlasta) - oční stíny, rtěnka, taštička
26 vydání
899 Kč

Předplaťte si časopis Vlasta na půl roku a získejte balíček dekorativní kosmetiky od Make up Factory v hodnotě 849 Kč.

Balíček dekorativní kosmetiky od Make up Factory
- Vinyl Lip Gloss – Lesk na rty pro efekt plných rtů umožní vytvořit objemný a intenzivní lesk s trojrozměrným povrchem. Vaše rty vypadají jako pokryté hedvábným lakem zvýrazňujícím lesk barvy, díky kterému vypadají plnější a větší.

– Oční stíny – Pomocí očních stínů vytvoříte jedinečný a dechberoucí make-up pro libovolný vzhled nebo příležitost! Vysoce pigmentované textury očních stínů, které dlouho vydrží a neuvěřitelně snadno se nanášejí a roztírají.

– Praktická kosmetická taštička na drobnosti na líčení.

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu plátce – jako balík na poštu. Nabídka pl

Půlroční předplatné + ARTDECO_mineTan Violet+mineTan Bronze On Applicator Mitt (samoopalovací pěna + aplikační rukavice)
26 vydání
899 Kč

Předplaťte si časopis Vlasta na půl roku a získejte set samoopalovací pěny Violet pro tmavě bronzové opálení a aplikační rukavice značky mineTan v hodnotě 1348 Kč.

Trvanlivá samoopalovací MineTan pěna pro všechny, kteří milují výrazné opálení jako od moře. Žádné oranžové tóny a nepříjemný zápach. Žádné skvrny. Rovnoměrné blednutí. Super opálená, vyživená a hydratovaná pokožka za hodinu! K tomu navíc aplikační rukavice značky mineTan. Více na www.samoopalovaky.cz.

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu plátce – jako balík na poštu. Nabídka platí pouze pro předplatné doručované do České republiky.

Předplatné je na 6 měsíců. Elektronická verze časopisu je k tištěné verzi zcela ZDARMA.

Registrujte se na

Půlroční předplatné + ARTDECO_MasqueBar_Masky na obličej (pleťové masky)
26 vydání
899 Kč

Předplaťte si časopis Vlasta na půl roku a získejte kolekci pleťových masek masqueBAR v hodnotě 801 Kč.

Hravé korejské masky značky masqueBAR fantasticky osvěží a vyživí vaši pleť. Nabízí komplexní řešení pro obličej, jeho části a tělo. Nabízí salónní kvalitu se skvělým účinkem za dostupnou cenu. Dopřejte své pleti maximální péči! Dostupné na profiskin.cz.

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu plátce – jako balík na poštu. Nabídka platí pouze pro předplatné doručované do České republiky.

Předplatné je na 6 měsíců. Elektronická verze časopisu je k tištěné verzi zcela ZDARMA.

Registrujte se na www.Mojepredplatne.cz a čtěte svůj oblíbený titul až na 4 zařízeních v E-K

Půlroční předplatné + Kondice Speciál 2023/01 - Jóga + DVD 5 elementů jógy (15.6.2023, 149 Kč)
26 vydání   ušetříte 26 Kč (3 %) doprava zdarma
829 Kč
855,40 Kč

Předplaťte si časopis Vlasta na půl roku a získáte Speciál Kondice – Jóga s DVD 5 elementů jógy v hodnotě 149 Kč.

Speciál Kondice 1/2023 – Jóga s DVD 5 elementů jógy ZEMĚ, VODA, OHEŇ, VZDUCH, ÉTER jsou elementy, z kterých je stvořen svět i my samotní. Zobrazují se i v jógové praxi.

V tomto čísle se můžete těšit na rozhovor s Gabrielou Partyšovou o józe a její jógové rutině, hledání cesty k sobě skrze praxi pěti elementů a na tipy, jak nenásilně shodit kila To vše prakticky doplňuje DVD věnované józe pěti elementů s lektorkou Apolenou Tůmovou.

Element země – Je spojen s kostmi a na jejich práci se ve videu zaměříme, abyste je posilovali a vyživovali. A zároveň udrželi jejich stabilitu v kloubech. Vhodné pro začátečníky. Element vody – Vyznačuje se jemností a pohybem, praxe je plynulejší. Detoxikaci si vyzkoušíte díky dechu lví asána. Element vzduchu – Je spojený s pohybem, elegancí a lehkostí. Sekvence je tedy nejvíce dynamická ze všech, vyzkoušíte si Pozdrav slunci. Element o

Půlroční předplatné
26 vydání   ušetříte 56 Kč (7 %) doprava zdarma
799 Kč
855,40 Kč

S předplatným na půl roku získáte kamarádku, která přijde s novými informace každý týden. Najdete v ní rozhovory se zajímavými lidmi, portréty silných a inspirativních žen, nejnovější informace o medicíně, tipy na aktivní i pasivní dovolenou. Budete vědět, co se nosí a jak to udělat, aby módní trendy slušely i Vám. A také excelentní recepty pro zaměstnanou ženu i milovnici pořádného vaření.

Elektronická verze časopisu je k tištěné verzi zcela ZDARMA.

Registrujte se na www.Mojepredplatne.cz a čtěte svůj oblíbený titul až na 4 zařízeních v E-KNIHOVNĚ.

Půlroční předplatné + speciál časopisu Překvapení: Velikonoce s křížovkou
26 vydání   ušetříte 156 Kč (18 %) doprava zdarma
699 Kč
855,40 Kč

Předplaťte si nyní časopis Vlasta na půl roku za akční cenu a získáte speciál Překvapení Velikonoce s křížovkou jako dárek. Nový speciál Překvapení – Velikonoce s křížovkou přináší bohatou koledu receptů, sváteční inspirace, luštění i parádních výher! – 56 stran. Pořádná nadílka luštění * Křížovky * sudoku * kris-kros * přesmyčková křížovka * kvíz a parádní výhry * peníze na ruku * smartphon * notebook * smart QLED Ultra HD televizor * tablet * kamera * myčka * chladnička * kávovar na kapsle * vonné svíčky * vysavač * výhry pro čtyřnohé mazlíčky. A těšte se na recepty.

Čtvrtletní předplatné + TV Pohoda Speciál 2024/01 - Jaro
13 vydání   ušetříte 29 Kč (7 %) doprava zdarma
399 Kč
427,70 Kč

Předplaťte si Vlastu na 3 měsíce za akční cenu a získáte speciál TV Pohoda křížovky 1/2024 Jaro v hodnotě 35 Kč.

Speciál TV Pohoda křížovky 1/2024 – Jaro Desítky stran křížovek a dalšího luštění, osm stran se spoustou jarních a velikonočních receptů, zajímavosti související s televizními pořady, televizními osobnostmi a vůbec televizním děním, to vše najdete v jarním speciálu TV Pohoda křížovky. Vychází 22. 2. 2024. Prodejní cena na stánku 35 Kč.

– Jarní a velikonoční vaření
- 70 receptů, tipů a rad…

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned, nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení. Nabídka platí pouze pro předplatné doručované do České republiky.

Předplatné je na 3 měsíce.

Elektronická verze časopisu je k tištěné verzi zcela ZDARMA.

Registrujte se na <a href="https://

Čtvrtletní předplatné + Receptář Speciál 2024/01 - Jaro (7. 3. 2024 - 39,90 Kč)
13 vydání   ušetříte 29 Kč (7 %) doprava zdarma
399 Kč
427,70 Kč

Předplaťte si Vlastu na 3 měsíce za akční cenu a získáte Speciál Receptář Jaro 1/2024 v hodnotě 39,90 Kč.

Speciál Receptář Jaro 1/2024 Jarní Speciál časopisu Receptář přivolává jaro všemi smysly. Láká na zrekonstruovanou zahradu bývalé hájenky, přináší nové nápady, jak zpracovat první, jarní zeleninu, upéct si skvělý kynutý věnec a nebo objevit nové prvky do vaší zahrady v těch tradičních, anglických. Speciál také představuje dechberoucí výšivky Šárky Syslové, poodkrývá historii ryze českého fenoménu zvaného tramping, zve na kouzelné toulky kvetoucí přírodou a na svých 60 stránkách se stává inspirativním, jarním průvodcem pro každého čtenáře. Vychází 7. 3. 2024. Prodejní cena na stánku 39,90 Kč.

• Inspirace má zelenou • Sladký sváteční věnec? • Naučíme vás ho upéct • Šárka Syslová: Vyšívání je moje velká vášeň! • Poradíme, jak si zútulnit zahradu • Český fenomén – tramping • 20 receptů: jarní zelenina, pečínky a sladkosti • Navíc: podrobný kalendář jarní

Čtvrtletní předplatné
13 vydání   ušetříte 29 Kč (7 %) doprava zdarma
399 Kč
427,70 Kč
  • dárky jsou po objednání dva týdny rezervovány než předplatné uhradíte
  • dárky jsou po zaplacení předplatného zasílány do 30 dnů na adresu plátce jako balík na poštu
  • výtisky budou doručovány pouze na území České republiky

Popis časopisu

Týdeník pro ženy plný rozhovorů, reportáží, módy, kosmetiky a receptů. Moderní český týdeník pro současnou ženu. Časopis pro chvíle pohody a s blízkým vztahem ke čtenářům.

Vlasta je tradiční a proto důvěryhodná. Vlasta je moderní a proto stále milovaná a žádaná. Vlasta je partnerkou pro aktivní samostatnou ženu žijící ve spokojené rodině, které záleží na kvalitě svého života.

S předplatným získáte kamarádku, která přijde s novými informace každý týden. Najdete v ní rozhovory se zajímavými lidmi, portréty silných a inspirativních žen, nejnovější informace o medicíně, tipy na aktivní i pasivní dovolenou. Budete vědět, co se nosí a jak to udělat, aby módní trendy slušely i Vám. A také excelentní recepty pro zaměstnanou ženu i milovnici pořádného vaření.


Pravidelné rubriky

  • rozhovor Vlasty
  • tajné příběhy
  • psycho poradna
  • téma Vlasty
  • pro zdraví
  • módní styl
  • lekce půvabu
  • zajímavá žena
  • TV program
  • reportáž Vlasty
  • skvělé vaření
  • krásné bydlení
  • cesty světem
  • top film
  • nedělní koktejl
  • fejeton redaktorky
  • čtení na víkend
  • napište nám
  • pro zábavu
  • křížovka
  • retro osudy
  • horoskop
  • naše čtenářka

Parametry časopisu

Země původu: Česká republika
Typ titulu: časopis
Doporučený věk: od 25 do 55 let
Jazyk: česky
Vychází: týdeník, 52 vydání za rok
Aktuální číslo vyšlo: 13.3.2024
Příští číslo vyjde: 27.3.2024
Počet stran: 70 – 92
Rozměry: 19,7 × 27,5 cm (šířka × výška)
Vazba: šitá, V1
Cena na stánku: 32,90 Kč | 1,79 EUR
Vydavatel: VLTAVA LABE MEDIA, a.s.
Vychází od roku: 1967 (58. ročník)
Evidenční číslo: MK ČR E 1284
ISSN: 0139-6617
EAN: 9770139661007
Web: www.vlmedia.cz/casopisy…

Dárkový certifikát pro předplatné

Dárkový certifikát předplatného slouží jako slavnostní doklad pro někoho komu chcete předplatné darovat. Před předáním certifikátu nezapomeňte předplatné také objednat. Vygenerování certifikátu nenahrazuje objednávku předplatného. Pokud necháte údaje Pro koho a Věnuje nevyplněny, můžete tyto údaje napsat do certifikátu ručně.


Např. pro Babičku, Dědečka, Mámu, Tátu, ...
Záleží jen na Vás, jak velkou radost chcete udělat.
Např. Ježíšek, Rodiče, Mikuláš, Babička a Děda, ...

Certifikát je generován ve formátu PDF. Po stažení si jej můžete vytisknout na libovolné tiskárně.

Náhled dárkového certifikátu