Časopis Krimi příběhy & napětí

Časopis plný napětí a zajímavostí

časopis Krimi příběhy & napětí č. 2/2024

Máte rádi příběhy plné napětí a zajímají vás aktuální kriminální kauzy? Jste nadšenými milovníky… více

Témata: krimi, příběhy, volný čas, zajímavosti

Kategorie: Pro ženy
Jazyk: česky
Formát: A4, 21,0 × 29,7 cm
Počet stran: neuvedeno
Vychází: dvouměsíčník (6 vydání za rok)
Cena na stánku: 36,90 Kč | 1,79 EUR

Popis časopisu

Máte rádi příběhy plné napětí a zajímají vás aktuální kriminální kauzy? Jste nadšenými milovníky detektivních seriálů a filmů natočených podle skutečných událostí? Pak si rozhodně nemůžete ne-chat ujít náš měsíčník Krimi příběhy & napětí. Najdete v něm totiž všechno, co má takový správný časopis mít. Připomenete si zločiny, které před lety otřásly českou veřejností, dozvíte se, zda bylo učiněno za dost spravedlnosti, a rovněž si přečtete leccos zajímavého o případech, které jsou ještě tak horké, že viníci stále čekají na potrestání. Napínavé čtení je doplněno příběhy lidí, kterým do ži-vota zasáhl zločin.

Z historie českého zločinu

Jejich činy byly tak strašné, že na ně nelze zapomenout. Víte ale, že se alespoň některé z nich nemu-sely stát, kdyby se potencionálním pachatelům včas dostalo odborné pomoci? Takový byl i případ Olgy Hepnarové, která ve svých dvaadvaceti letech nákladním vozem úmyslně najela v centru Prahy do lidí na tramvajovém ostrůvku a usmrtila osm lidí. Naše historie zná spoustu takových tragických příběhů a my vám ty nejzajímavější představíme.

Pozor na bezcitné podvodníky

Zločinci nemusí přím vraždit, aby za sebou zanechali spoušť a zlomená lidská srdce. Někteří se totiž kvůli svému prospěchu neštítí okrást seniory nebo zvlášť zranitelné osoby. Takové lidi můžete potkat téměř na každém rohu a pokud nebudete obezřetní, bez špetky zaváhání vás připraví o všechny úspory. Zvlášť osamělé ženy by si měly dát pozor na podvodníky s pohlednou tváří, kteří se skrývají za cizími identitami. Falešní vojáci a lékaři, šarlatáni, kteří slibují vyléčení psychických traumat, nebo muži, kteří svým obětem slibují společnou budoucnost…

Aktuální kriminální kauzy

Není to tak dávno, co jejich zločiny děsily českou veřejnost. Vždyť například takový vrah taxikářů měl na svědomí tři lidské životy. A nemusí jít zrovna o případy, které skončily zabitím. Vždyť někdy i zdánlivě banální, ovšem nepovedený, lékařský zákrok může váš život navždy poznamenat. Nebo člověk jen sklouzne na šikmou plochu, čímž svým blízkým způsobí velké trápení. Pokud vás zajímají právě takové příběhy ze života, tak pak je pro vás časopis Krimi příběhy & napětí jasnou volbou.

Případy první republiky

Mysleli jste si, že se během období první republiky žilo lidem tak idylicky, jak nám ukazují filmy pro pamětníky? Tak to je velký omyl. I tehdy kvetl zločin a některé z takových případů se navždy zapsa-ly do dějin české kriminalistiky. Pokud chcete vědět, jak na to šel při vyšetřování legendární policej-ní rada Josef Vaňásek, který se stal předobrazem filmového a seriálového rady Vacátka, nenechte si ujít náš časopis. Dovíte se v něm, jaké metody používali tehdejší vyšetřovatelé a zda se jim podařilo dopadnout pachatele.

Parametry časopisu

Země původu: Česká republika
Typ titulu: časopis
Doporučený věk: od 15 do 75 let
Jazyk: česky
Vychází: dvouměsíčník, 6 vydání za rok
Aktuální číslo vyšlo: 5.3.2024
Příští číslo vyjde: 14.6.2024
Počet stran: neuvedeno
Rozměry: A4; 21,0 × 29,7 cm (šířka × výška)
Vazba: šitá, V1
Cena na stánku: 36,90 Kč | 1,79 EUR
Vydavatel: RF Hobby, s. r. o.
Vychází od roku: 2022 (3. ročník)
Evidenční číslo: MK ČR E 24279
ISSN: 2788-0265
EAN: 9772336146004
Web: https://rf-hobby.cz/profil…

Dárkový certifikát pro předplatné

Dárkový certifikát předplatného slouží jako slavnostní doklad pro někoho komu chcete předplatné darovat. Před předáním certifikátu nezapomeňte předplatné také objednat. Vygenerování certifikátu nenahrazuje objednávku předplatného. Pokud necháte údaje Pro koho a Věnuje nevyplněny, můžete tyto údaje napsat do certifikátu ručně.


Např. pro Babičku, Dědečka, Mámu, Tátu, ...
Záleží jen na Vás, jak velkou radost chcete udělat.
Např. Ježíšek, Rodiče, Mikuláš, Babička a Děda, ...

Certifikát je generován ve formátu PDF. Po stažení si jej můžete vytisknout na libovolné tiskárně.

Náhled dárkového certifikátu