Časopis F.O.O.D.

časopis o jídle a ještě mnohem víc

S časopisem F.O.O.D. si vyjedete na výlet do minulosti, tedy kulinární historie, ale dozvíte se i… více

témata: jídlo, vaření, životní styl

kategorie: Jídlo a vaření
jazyk: česky
formát: 21.0 × 27.5 cm
počet stran: 116 - 132
vychází: měsíčník (12 vydání za rok)
cena na stánku: 50,00 Kč

Papírové předplatné ČR

výtisky do poštovní schránky

Roční předplatné + dvě knihy o vaření v ceně 798 Kč zdarma
12 vydání, platí jen do 14. 2. 2019, ušetříte 50 Kč (8 %)

Předplaťte si nyní časopis F.O.O.D. na rok a dostanete zdarma dvě knihy o vaření v celkové ceně 798 Kč jako dárek. Knihy: Vůně francouzského pečení (kniha francouzského mistra pekaře Jeana Michela Raynauda vás provede lákavým, máslem vonícím světem francouzského pečení, celkem 95 receptů) a Bezlepkové pečení pro každého (70 receptů pro ty, kteří rádi mlsají, avšak lepek nesmějí nebo ho vynechávají jako součást redukční diety, či jím nechtějí zatěžovat svůj organismus). Nabídka je určena pro nové předplatitele.

550 Kč
600 Kč
Vybrat
  • výtisky budou doručovány na území České republiky

Pokud chcete předplatné někomu darovat, nabízíme vám možnost vytvořit si svůj dárkový certifikát .

Popis časopisu

S časopisem F.O.O.D. si vyjedete na výlet do minulosti, tedy kulinární historie, ale dozvíte se i poslední novinky a trendy, které hýbou světem současného vaření. Proslulá jídla národních kuchyní jsou tu představována stylem krok po kroku a stejnou metodou se naučíte i zcela zásadním kuchyňským dovednostem.

V každém čísle na vás čeká luxusní kulinární výlet, doplněný originálními recepty. Obzory milovníkům jídla a pití rozšiřuje i znalecký Vinný sklípek, v němž najdete vyčerpávající sortiment informací o vínech jak světových, tak domácích, včetně přesných informací o jejich producentech či dovozcích.

Součástí časopisu F.O.O.D. budou i pravidelné přílohy. Vzhledem k univerzálnímu tématu, jakým jídlo je, i ke stále rostoucí oblibě světových kuchyní u nás jsou recepty a informace o „kosmopolitní“ kuchyni nedílnou součástí časopisu.


Pravidelné rubriky

  • editorial
  • novinky
  • profesionálové
  • chutě měsíce
  • jídlo jako lusk
  • barbecue
  • osobnost
  • dekor
  • správný postup
  • hodina vaření
  • restaurace
  • zdraví
  • maličkosti

Parametry časopisu

vydavatel: Czech News Center a.s.
web: https://www.facebook.com…
vychází od roku: 2008 (12. ročník)
jazyk: česky
formát: 21.0 × 27.5 cm
počet stran: 116 - 132
vychází: měsíčník, 12 vydání za rok
cena na stánku: 50,00 Kč
ISSN: 1803-425X
EAN: 9771803425000

Podobné časopisy

Gurmet

11 vydání
roční předplatné
již od 349 Kč

Wine & degustation

10 vydání
roční předplatné
již od 790 Kč

Obchodní podmínky  |  Pro vydavatele  |  Kontakty