Časopis La Cucina Italiana

česká verze gastronomického časopisu vycházející od roku 1929

časopis La Cucina Italiana č. 2/2020

Titul zatím nelze objednat.

Časopis La Cucina Italiana je určen všem gurmánům a milovníkům fascinující italské kuchyně.… více

Témata: vaření, jídlo, volný čas, hobby, životní styl

Kategorie: Jídlo a vaření
Jazyk: česky
Formát: 21,5 × 28,8 cm
Počet stran: 132
Vychází: měsíčník (6 vydání za rok)
Cena na stánku: 119 Kč | 5,69 EUR

Popis časopisu

Časopis La Cucina Italiana je určen všem gurmánům a milovníkům fascinující italské kuchyně. Unikátní recepty pocházejí od nejlepších mistrů svého řemesla přímo ze srdce italské gastronomie – magazínu La Cucina Italiana.

Pevnou kostrou každého vydání jsou recepty pro sestavení kompletních menu, rozdělené na: rychlé menu, lehké menu, teplé a studené předkrmy, první chody, ryby a korýši, zelenina a přílohy, druhé chody, dezerty a dorty. Obsah každého vydání doplňují pravidelné rubriky (např.: rady šéfkuchaře, 10 důvodů proč navštívit…, krok za krokem, kuchařská škola) a další volně navazující seriály.

V každém vydání je popsáno okolo 80 receptů. U každého receptu je navíc při dodržení uvedeného postupu garantována 100% úspěšnost přípravy daného pokrmu.

Parametry časopisu

Země původu: Česká republika
Typ titulu: časopis
Doporučený věk: od 15 do 65 let
Jazyk: česky
Vychází: měsíčník, 6 vydání za rok
Počet stran: 132
Rozměry: 21,5 × 28,8 cm (šířka × výška)
Vazba: lepená, V2
Cena na stánku: 119 Kč | 5,69 EUR
Vydavatel: LCI CZ, s.r.o.
Vychází od roku: 2004 (18. ročník)
Evidenční číslo: MK ČR E 20131
ISSN: 1214-8164
EAN: 9771214816008
Web: www.lacucinait.cz