Časopis Gurmet č. 9/2018
vydání vyšlo: 16.8.2018
Obsah vydání
V časopisu Gurmet č. 9/2018 najdete mimo jiné i tyto články a témata:
- V hlavním rozhovoru čísla si popovídáme s Dagmar Heřtovou, která žije již dvacet let v Anglii a může tak perfektně porovnat českou a ostrovní gastronomii. V tématu se budeme věnovat řecké kuchyni, která má pověst nejzdravější kuchyně v Evropě. Pokusíme se zjistit, proč tomu tak je, a při tom vás naučíme připravovat několik řeckých specialit. Víkend strávíme na Vysočině, konkrétně v Počátkách, kam se jezdí za klidem, dokonalou relaxací a výborným jídlem.
- Ani lísteček nazmar! I odkrojky ze zeleniny patří na talíř
- Naučíme vás:
- hroznové dezerty
- rozporcovat snadno kuře
- anglický letní pudding
- Dobroty z lesa: Ostružiny a borůvky
- Buddhova miska: objevte paletu chuti, barev i zdraví
- Dagmar Heřtová: navždy zamilovaná do svých bylinek
- Cesta do Řecka: nejzdravější evropská kuchyň