Časopis Gurmet č. 9/2018

vydání vyšlo: 16.8.2018


Obsah vydání

V časopisu Gurmet č. 9/2018 najdete mimo jiné i tyto články a témata:

  • V hlavním rozhovoru čísla si popovídáme s Dagmar Heřtovou, která žije již dvacet let v Anglii a může tak perfektně porovnat českou a ostrovní gastronomii. V tématu se budeme věnovat řecké kuchyni, která má pověst nejzdravější kuchyně v Evropě. Pokusíme se zjistit, proč tomu tak je, a při tom vás naučíme připravovat několik řeckých specialit. Víkend strávíme na Vysočině, konkrétně v Počátkách, kam se jezdí za klidem, dokonalou relaxací a výborným jídlem.
  • Ani lísteček nazmar! I odkrojky ze zeleniny patří na talíř
  • Naučíme vás:
  • hroznové dezerty
  • rozporcovat snadno kuře
  • anglický letní pudding
  • Dobroty z lesa: Ostružiny a borůvky
  • Buddhova miska: objevte paletu chuti, barev i zdraví
  • Dagmar Heřtová: navždy zamilovaná do svých bylinek
  • Cesta do Řecka: nejzdravější evropská kuchyň

Předplatné časopisu Gurmet

Roční papírové předplatné od 599 Kč