Časopis Dům a zahrada

magazín věnovaný stavbě rodinného domu a úpravě jeho okolí

časopis Dům a zahrada č. 3/2024

Mezi časopisy zabývající se stavěním a bydlením si měsíčník Dům a zahrada udržuje výsadní… více

Témata: bydlení, zahrada, dům, stavba, interiér

Kategorie: Bydlení
Jazyk: česky
Formát: 22,2 × 28,0 cm
Počet stran: 130 – 196
Vychází: měsíčník (12 vydání za rok)
Cena na stánku: 99 Kč | 4,79 EUR

Papírové předplatné

výtisky do poštovní schránky

Roční předplatné + TRAVELKING - voucher v hodnotě 1 500 Kč
12 vydání   ušetříte 289 Kč (24 %) doprava zdarma
899 Kč
1.188 Kč

Předplaťte si měsíčník Dům a zahrada na rok a získejte voucher na Travelking.cz v hodnotě 1 500 Kč.

Voucher na Travelking.cz v hodnotě 1 500 Kč. Platnost voucheru do 16. 11. 2024. S Travelkingem můžete cestovat častěji a pohodlněji

Díky cestovatelskému portálu Travelking.cz může cestovat každý. Založili jej tři kamarádi před deseti lety. Jeden z nich tehdy prodal motorku, aby měli peníze na rozjezd. Myšlenka byla už od začátku jasná: dělat cestování dostupnější. Dostupnější cenově i vzdáleností.

Protože ty nejhezčí chvíle nemusí být na míle daleko. Můžou to být i úplně obyčejné okamžiky. Když celý den chodíme po památkách a navečer si dopřejeme wellness. Když šlapeme spolu s dětmi na horský vrchol a nahoře si dáme svačinu. Když skáčeme ve vlnách a málem nám spadnou plavku. Když si s kamarádkou přiťukneme vínem v toskánské restauraci během holčičího víkendu. Když jedeme lanovkou a trošku to houpe,

Roční předplatné + stolní hra Znáte český film?
12 vydání   ušetříte 289 Kč (24 %) doprava zdarma
899 Kč
1.188 Kč

Předplaťte si nyní časopis Překvapení včetně 10 speciálů na rok za 1.368 Kč a získáte hru Znáte český film? v hodnotě 699 Kč jako dárek. Znáte český film? je kvízová hra o filmu nahrazující původní koncept Český film – Otázky a odpovědi. 1 350 nových otázek týkajících se světa českého filmu je rozděleno do 6 kategorií – filmové hlášky, filmy, herci a herečky, pohádky, televizní pořady a zajímavosti.

Roční předplatné + Balíček - ročník Dům a Zahrada 2023
12 vydání   ušetříte 289 Kč (24 %) doprava zdarma
899 Kč
1.188 Kč

Předplaťte si měsíčník Dům a zahrada na rok a získáte jako dárek kompletní ročník časopisu Dům a zahrada z roku 2023 v hodnotě 1188 Kč.

Dárek – všech 12 čísel časopisu Dům a Zahrada z roku 2023

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu plátce – jako balík na poštu. Nabídka platí pouze pro předplatné doručované do České republiky.

Předplatné je na 12 měsíců.

Elektronická verze časopisu je k tištěné verzi zcela ZDARMA.

Registrujte se na www.Mojepredplatne.cz a čtěte svůj oblíbený titul až na 4 zařízeních v E-KNIHOVNĚ.

Roční předplatné + sada 3x kniha pro zahradníky
12 vydání   ušetříte 359 Kč (30 %) doprava zdarma
829 Kč
1.188 Kč

Předplaťt si nyní časopis Dům a zahrada na celý rok a dostanete zdarma 3 knihy od Receptáře v hodnotě 685 Kč jako dárek. 50 rad mazaného zahradníka Kniha je ideálním doplňkem pro všechny zahradníky, ať už jako učitel pro začátečníky, nebo parťák pro ty zkušenější. Proč je náš zahradník vlastně mazaný? Protože dokáže s minimem úsilí, času a prostředků dosáhnout maximálního úspěchu. 50 rad mazaného zahradníka – Bylinky Ať už chcete pěstovat bylinky v květináči na okně nebo chcete mít velký bylinkový záhon, kniha vám poradí, jak na to. Najdete tu tipy pro pěstování podle světových stran, nápady na zpracování bylinek pro kosmetiku nebo jako součást receptů. 52 týdnů v zahradě Kniha nabízí kompletní přehled zahradních prací pro každý týden v roce. Sázet, sít, pěstovat a sklízet podle ní mohou začátečníci. Zkušeným zahradníkům zas kniha ukáže řadu zajímavých novinek.

Roční předplatné + Kreativ - Zápisník mojí zahrady (kniha A5)
12 vydání   ušetříte 359 Kč (30 %) doprava zdarma
829 Kč
1.188 Kč

Předplaťte si měsíčník Dům a zahrada na rok a získejte Zápisník mojí zahrady v hodnotě 259 Kč.

Zápisník mojí zahrady

Zahradníkův rok "Jednoho dne se cloveku stane, ze sam vlastni rukou zasadi jednu kyticku; mne se to stalo s net reskem. Pritom mu nejakou zaderou ci jak vnikne do tela trochu pudy a zpusobi jakousi otravu nebo zanet; zkratka z cloveka se stane zaniceny zahradnik,“ napsal Karel Capek.

Pokud se vám taky přihodilo něco takového, bude se vám hodit zahradní Zápisník. Je sestavený od ledna do prosince, ale začít psát můžete kdykoli, třeba právě teď. Kromě místa na vaše poznámky, co jste kam zasadili, co právě kvete a kolik jste čeho sklidili, v něm najdete i cenné tipy. Třeba jak na rajčata nebo co dělat v kterém měsíci. Vhodné i pro pěstitele na balkóně!

Formát: A5. Rozměry: 14,8×21 cm. Počet stran: 96. Vazba: lepená s tvrdými deskami. Vyšlo v roce 2023 pod edicí Kreativ. Prodejní cena 259 Kč. Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte

Roční předplatné
12 vydání   ušetříte 389 Kč (33 %) doprava zdarma
799 Kč
1.188 Kč
Roční předplatné + Receptář Speciál 2024/01 - Jaro (7. 3. 2024 - 39,90 Kč)
12 vydání   ušetříte 529 Kč (45 %) doprava zdarma
659 Kč
1.188 Kč

Předplaťte si měsíčník Dům a zahrada na rok a získáte Speciál Receptář Jaro 1/2024 v hodnotě 39,90 Kč.

Speciál Receptář Jaro 1/2024 Jarní Speciál časopisu Receptář přivolává jaro všemi smysly. Láká na zrekonstruovanou zahradu bývalé hájenky, přináší nové nápady, jak zpracovat první, jarní zeleninu, upéct si skvělý kynutý věnec a nebo objevit nové prvky do vaší zahrady v těch tradičních, anglických. Speciál také představuje dechberoucí výšivky Šárky Syslové, poodkrývá historii ryze českého fenoménu zvaného tramping, zve na kouzelné toulky kvetoucí přírodou a na svých 60 stránkách se stává inspirativním, jarním průvodcem pro každého čtenáře. Vychází 7. 3. 2024. Prodejní cena na stánku 39,90 Kč.

• Inspirace má zelenou • Sladký sváteční věnec? • Naučíme vás ho upéct • Šárka Syslová: Vyšívání je moje velká vášeň! • Poradíme, jak si zútulnit zahradu • Český fenomén – tramping • 20 receptů: jarní zelenina, pečínky a sladkosti • Navíc: podrobný kalendář jarních pra

Půlroční předplatné
6 vydání   ušetříte 56 Kč (9 %) doprava zdarma
538 Kč
594 Kč

S předplatným na půl roku získáte nejčtenější publikaci z oblasti bydlení ve které naleznete praktické informace a rady, týkající se nejen stavby rodinného domu, ale i bydlení v něm, a to především exteriéru a zahrady.

Elektronická verze časopisu je k tištěné verzi zcela ZDARMA.

Registrujte se na www.Mojepredplatne.cz a čtěte svůj oblíbený titul až na 4 zařízeních v E-KNIHOVNĚ.

Čtvrtletní předplatné
3 vydání   ušetříte 28 Kč (9 %) doprava zdarma
269 Kč
297 Kč
  • dárky jsou po objednání dva týdny rezervovány než předplatné uhradíte
  • dárky jsou po zaplacení předplatného zasílány do 30 dnů na adresu plátce jako balík na poštu
  • výtisky budou doručovány pouze na území České republiky

Popis časopisu

Mezi časopisy zabývající se stavěním a bydlením si měsíčník Dům a zahrada udržuje výsadní postavení nejsledovanějšího z nich zejména zásluhou svého pevného sepjetí s praxí.

Reálné domy, osvědčené stavební materiály a technologie, vyzkoušené konstrukční komponenty, dlouhodobě preferované zařizovací předměty i stejně praktické pohledy na úpravu okolí rodinného domu, dostávají prostor v článcích, jejichž autory jsou vedle redaktorů tohoto časopisu velmi často přední odborníci v oboru – architekti a stavitelé.

S předplatným získáte nejčtenější publikaci z oblasti bydlení ve které naleznete praktické informace a rady, týkající se nejen stavby rodinného domu, ale i bydlení v něm, a to především exteriéru a zahrady.


Pravidelné rubriky

  • Na návštěvě
  • Okolo domu
  • Rozhovor
  • Rodinný dům
  • Interiér
  • Na zahradě
  • Domy kolem nás
  • Architektura
  • Stavba
  • Zařizování interiéru
  • Zahrady
  • Názory odborníků
  • Fotosoutěže
  • Anketa Top domy

Parametry časopisu

Země původu: Česká republika
Typ titulu: časopis
Doporučený věk: od 20 do 65 let
Jazyk: česky
Vychází: měsíčník, 12 vydání za rok
Aktuální číslo vyšlo: 15.2.2024
Příští číslo vyjde: 18.4.2024
Počet stran: 130 – 196
Rozměry: 22,2 × 28,0 cm (šířka × výška)
Vazba: lepená, V2
Cena na stánku: 99 Kč | 4,79 EUR
Vydavatel: VLTAVA LABE MEDIA, a.s.
Vychází od roku: 1996 (29. ročník)
Evidenční číslo: MK ČR E 7351
ISSN: 1211-7374
EAN: 9771211737009
Web: www.dumazahrada.cz

Dárkový certifikát pro předplatné

Dárkový certifikát předplatného slouží jako slavnostní doklad pro někoho komu chcete předplatné darovat. Před předáním certifikátu nezapomeňte předplatné také objednat. Vygenerování certifikátu nenahrazuje objednávku předplatného. Pokud necháte údaje Pro koho a Věnuje nevyplněny, můžete tyto údaje napsat do certifikátu ručně.


Např. pro Babičku, Dědečka, Mámu, Tátu, ...
Záleží jen na Vás, jak velkou radost chcete udělat.
Např. Ježíšek, Rodiče, Mikuláš, Babička a Děda, ...

Certifikát je generován ve formátu PDF. Po stažení si jej můžete vytisknout na libovolné tiskárně.

Náhled dárkového certifikátu