Časopis Svět H&G a noviny svět Horeca č. 7/2016

vydání vyšlo: 31.10.2016


Obsah vydání

V časopisu Svět H&G a noviny svět Horeca č. 7/2016 najdete mimo jiné i tyto články a témata:

  • Gorjan Lazarov: Výzvy mě baví Rozhovor se šéfem hotelové sítě Orea Hotels & Resorts
  • S Web rádiem uspoříte poplatky OSA a Intergram
  • Elektronická evidence tržeb: Příjmy musí evidovat i některé školní jídelny
  • EET: Nevíte si rady? Postupujte podle videonávodu
  • Pomocníci pro mytí nádobí: Špičkové myčky
  • Podzim patří zvěřině: Maso ze dvou úhlů pohledu
  • Bez snídaně ani ránu: Jak připravit správnou hotelovou snídani
  • Bez přílohy není jídla: Knedlíky, brambory, krokety – vybírejte je pečlivě!
  • Čistý, čistá, čisté! Recepty na správný úklid v hotelu a restauraci
  • Rozhovor s Alešem Půtou z Hemingway baru: Punk nemusím. Mám rád precizost, slušnost a pravidla
  • Přituhuje. Čas na hutná piva. Jaká piva a hřejivé drinky zachutnají hostům během podzimu
  • Sklizeň hroznů očima Tomáše Brůhy: Letošní ročník v Česku byl velmi slušný