Časopis Svět H&G a noviny svět Horeca č. 7/2016
vydání vyšlo: 31.10.2016
Obsah vydání
V časopisu Svět H&G a noviny svět Horeca č. 7/2016 najdete mimo jiné i tyto články a témata:
- Gorjan Lazarov: Výzvy mě baví Rozhovor se šéfem hotelové sítě Orea Hotels & Resorts
- S Web rádiem uspoříte poplatky OSA a Intergram
- Elektronická evidence tržeb: Příjmy musí evidovat i některé školní jídelny
- EET: Nevíte si rady? Postupujte podle videonávodu
- Pomocníci pro mytí nádobí: Špičkové myčky
- Podzim patří zvěřině: Maso ze dvou úhlů pohledu
- Bez snídaně ani ránu: Jak připravit správnou hotelovou snídani
- Bez přílohy není jídla: Knedlíky, brambory, krokety – vybírejte je pečlivě!
- Čistý, čistá, čisté! Recepty na správný úklid v hotelu a restauraci
- Rozhovor s Alešem Půtou z Hemingway baru: Punk nemusím. Mám rád precizost, slušnost a pravidla
- Přituhuje. Čas na hutná piva. Jaká piva a hřejivé drinky zachutnají hostům během podzimu
- Sklizeň hroznů očima Tomáše Brůhy: Letošní ročník v Česku byl velmi slušný