Časopis Maso č. 5/2015
vydání vyšlo: 3.9.2015
Obsah vydání
V časopisu Maso č. 5/2015 najdete mimo jiné i tyto články a témata:
- Mikroorganismy ve fermentovaných salámech a klobásách
- Výroba startovacích kultur
- Salám Herkules – významný produkt skupiny trvanlivých fermetovaných salámů v Čechách
- Umělé potravinářské obaly pro trvanlivé masné výrobky
- Vodní aktivita a sorpční izotermy vlhkosti potravin
- Quick-Dry-Slice (QDS) – technologie výroby plátkovaných trvanlivých fermentovaných salámů
- Obliba vybraných druhů mas mezi mladými konzumenty
- Učňovské školství v oboru Řezník – uzenář očima středních odborných škol a učilišť
- Domácí porážky skotu mladšího 24 měsíců ve Zlínském kraji za období uplynulých tří let
- Výskyt Toxoplasma gondii u prasat domácích a divokých chovaných v různích produkčních systémech