Časopis Maso č. 3/2015
vydání vyšlo: 14.5.2015
Obsah vydání
V časopisu Maso č. 3/2015 najdete mimo jiné i tyto články a témata:
- Logistika v oboru zpracování masa
- Moderní technika usnadňuje manipulaci – Automatické plnění udírenských vozíků zlepšuje pracovní podmínky a zvyšuje produktivitu
- Spotřebitel oceňuje kolagenní obaly – Studie ukázala, že hlavní vlastnosti těchto technologických obalů vyhovují přáním zákazníka
- Šetrný přístup ke zdrojům při zachování plné chuti – Uzení s přečištěnými primárními kouřovými produkty ušetří až 80 % emisí oxidu uhličitého
- Využití blízké infračervené spektrometrie pro stanovení kvality masa
- Vybrané vlastnosti výsekového masa a které faktory je ovlivňují
- Sledování reziduí hormonálně účinných a nepovolených látek v potravinových surovinách živločišného původu