Časopis Maso č. 3/2015

vydání vyšlo: 14.5.2015


Obsah vydání

V časopisu Maso č. 3/2015 najdete mimo jiné i tyto články a témata:

  • Logistika v oboru zpracování masa
  • Moderní technika usnadňuje manipulaci – Automatické plnění udírenských vozíků zlepšuje pracovní podmínky a zvyšuje produktivitu
  • Spotřebitel oceňuje kolagenní obaly – Studie ukázala, že hlavní vlastnosti těchto technologických obalů vyhovují přáním zákazníka
  • Šetrný přístup ke zdrojům při zachování plné chuti – Uzení s přečištěnými primárními kouřovými produkty ušetří až 80 % emisí oxidu uhličitého
  • Využití blízké infračervené spektrometrie pro stanovení kvality masa
  • Vybrané vlastnosti výsekového masa a které faktory je ovlivňují
  • Sledování reziduí hormonálně účinných a nepovolených látek v potravinových surovinách živločišného původu