Časopis Gastro&Hotel č. 3/2017

vydání vyšlo: 23.6.2017


Obsah vydání

V časopisu Gastro&Hotel č. 3/2017 najdete mimo jiné i tyto články a témata:

  • Aktuálně
  • Aktuálně ze světa
  • Ze světa barů
  • Z vinařského světa
  • Paragrafy: GDPR: zvýšení ochrany osobních údajů
  • Akce: Zlatý kuchař 2016
  • Who is who
  • Téma: Wellnes: Hra se smysly, co se vyplatí
  • Anketa hoteliérů
  • Manager: Stal jsem se šéfem…
  • Marketing: Jak optimalizovat provoz hotelu?
  • Hotel: Inspirace z Milána
  • Interview s Hoteliérem roku, Radimem Benešem
  • Wellness&Spa: Hammam, očista po turecku
  • Technologie: Zaostřeno na myčky
  • Sezona: Piknik aneb hostina v přírodě
  • Léto na grilu: Žhavé trendy zmrzlinových příchutí
  • Někdo to rád sladké – 5. část: Tvarohové těsto
  • Gourmet: Palačinky „po francouzsku“
  • Coffee&Tea: Studená vs. ledová káva
  • Osobnost gastronomie: Blanc & Blanc, jmenovci a soupeři zároveň
  • Legenda: La Coupole, královna Montparnassu
  • Gastro&Travel: Vietnam (nejen) gurmánů ráj
  • Gastro&Víno: Růžové tóny jara a léta
  • Světový styl rosé vín
  • Otestovali jsme pro vás…
  • Bar: Tady&Teď: Vermut
  • Gastro&Pivo: Výčepní zařízení, srdce každé hospody
  • Fejeton

Předplatné časopisu Gastro&Hotel

Roční papírové předplatné od 820 Kč