Časopis Gastro&Hotel č. 3/2017
vydání vyšlo: 23.6.2017
Obsah vydání
V časopisu Gastro&Hotel č. 3/2017 najdete mimo jiné i tyto články a témata:
- Aktuálně
- Aktuálně ze světa
- Ze světa barů
- Z vinařského světa
- Paragrafy: GDPR: zvýšení ochrany osobních údajů
- Akce: Zlatý kuchař 2016
- Who is who
- Téma: Wellnes: Hra se smysly, co se vyplatí
- Anketa hoteliérů
- Manager: Stal jsem se šéfem…
- Marketing: Jak optimalizovat provoz hotelu?
- Hotel: Inspirace z Milána
- Interview s Hoteliérem roku, Radimem Benešem
- Wellness&Spa: Hammam, očista po turecku
- Technologie: Zaostřeno na myčky
- Sezona: Piknik aneb hostina v přírodě
- Léto na grilu: Žhavé trendy zmrzlinových příchutí
- Někdo to rád sladké – 5. část: Tvarohové těsto
- Gourmet: Palačinky „po francouzsku“
- Coffee&Tea: Studená vs. ledová káva
- Osobnost gastronomie: Blanc & Blanc, jmenovci a soupeři zároveň
- Legenda: La Coupole, královna Montparnassu
- Gastro&Travel: Vietnam (nejen) gurmánů ráj
- Gastro&Víno: Růžové tóny jara a léta
- Světový styl rosé vín
- Otestovali jsme pro vás…
- Bar: Tady&Teď: Vermut
- Gastro&Pivo: Výčepní zařízení, srdce každé hospody
- Fejeton