Časopis Gastro&Hotel č. 4/2016

vydání vyšlo: 8.8.2016


Obsah vydání

V časopisu Gastro&Hotel č. 4/2016 najdete mimo jiné i tyto články a témata:

Letní vydání magazínu Gastro&Hotel profi revue má jako hlavní téma na mušce ekologické hotely a „zelené“ hoteliérství. Jelikož se EET kvapem blíží, připravili jsme pro vás souhrnný článek o mýtech a faktech elektronické evidence tržeb. Snad vyvrátí vaše rozpaky a uděláte si na celou problematiku svůj názor.

Dále se Michaela Šulcová zamýšlí na tématem prokrastinace a vším, co je s tímto nešvarem spojeno. Uvidíte, že všichni ve větší či menší míře prokrastinujeme:) Dále vás čeká rozhovor s Miroslavem Bukvou o digitalizaci a jejích rizikách, případně využití. Rubrika Hotel&Spa se zaměřuje na cykloturisty. Udělejte jim ráj na zemi a oni se rádi vráti. A samozřejmě nepřeberné možství rad, tipů, novinek, receptů a témat.


Předplatné časopisu Gastro&Hotel

Roční papírové předplatné od 820 Kč