Časopis Gastro&Hotel č. 2/2016

vydání vyšlo: 22.4.2016


Obsah vydání

V časopisu Gastro&Hotel č. 2/2016 najdete mimo jiné i tyto články a témata:

Druhé vydání roku 2016 se časopis Gastro&Hotel profi revue zaměřuje na téma, jak pečovat o věrné hosty v restauracích a hotelech. Ve článku Michaely Šulcové se dočtete, proč se vyplácí věnovat hostům svoji pozornost. V rubrice Marketing se zaměřujeme na to, jak dostat firemní klientelu do vašeho hotelu nebo restaurace. V rubrice Hotel máme tři rozhovory. Ten první s Václavem Stárkem o tom, jak se snaží v AHR ČR narovnat podnikatelské prostředí. Druhý rozhovor s Tomášem Startlem o tom, jak získal jejich Hotel Perla Prague cenu za Odpovědný hotel roku 2015. A poslední, třetí rozhovor, s Martinem Kopfsteinem, co nabízí společnost Salto za elektronický přístupový systém.

Dále se Stáňa Krejčová podívá z blízka na vejce v rubrice Sezona. A samozřejmě přidáme několik vaječných receptů:) V Gastronomii se rozepíšeme o luštěninách a jakou renesanci právě prožívají. V rubrice Osobnost gastronomie se dozvíte o advokátce s vařečkou v ruce – Léaou Linster. A samozřejmě mnoho dalšího. Mnoho novinek, trendů a tipů pro vaši restauraci či hotel.


Předplatné časopisu Gastro&Hotel

Roční papírové předplatné od 820 Kč