Časopis Gastro&Hotel č. 1/2016

vydání vyšlo: 23.2.2016


Obsah vydání

V časopisu Gastro&Hotel č. 1/2016 najdete mimo jiné i tyto články a témata:

A máme tady první vydání časopisu Gastro&Hotel profi revue roku 2016. Hlavní téma se věnuje umění, jak jednat s hostem. V rubrice Gastro&Travel popisuje Martin Sobotka říši Inků – Peru a jeho gastronomii. V osobnosti gastronomie se dočtete o Yannicku Allénovi, který má ve svcých restauracích dohromady 6 michelinských hvěz­d!

Další o čem si přečtete je zelí, které má domovinu v Evropě. V rubrice Hotel&Spa si pročtete článek Lucie Hniličkové o konopných wellness programech. A jako vždy mnoho novinek, tipů, trendů a informací ze světa hotelnictví a gastronomie.


Předplatné časopisu Gastro&Hotel

Roční papírové předplatné od 820 Kč