Časopis Masooo č. 2/2016

vydání vyšlo: 19.8.2016


Obsah vydání

V časopisu Masooo č. 2/2016 najdete mimo jiné i tyto články a témata:

GRIL PUNK Speciál se na celých 44 stranách věnuje disciplíně s vůní dřevěného uhlí. Chcete se dozvědět, co snese hovězí a co kuřecí? Co a jak grilují čeští olympionici, nebo jak se vlastně vyrábí dřevěné uhlí? Na závěr skvělé tipy na dipy.

ŽEBRA Vybrali jsme pro vás čtyři skvělé hospody, v každé z nich si pochutnáte na jiné úpravě žeber. A přidali jsme i vlastní návod na žebírka k nakousnutí.

3× TAPAS Jsou to často takové malé jednohubky, a přitom je v nich tolik kulinářského umu a kvalitních ingrediencí. Příklady tří pražských tapas barů ukazují, že možnosti, jak dovést obyčejnou jednohubku k dokonalosti, jsou obrovské.

JE TŘEBA ZAPÍT SEKANÁ Pořádně namíchaná sekaná, to je velmi osobní záležitost. Takže v našich receptech nenajdete žádné konkrétní množství čehokoliv. Berte ingredience jako rukavici hozenou do diskuze. Ring volný.

PALEO NA VLASTNÍ KŮŽI Poznali jsme, co je to paleo dieta. Výsledek pokusu překvapil našeho redaktora natolik, že se o celém experimentu svěřil ve výpravném ilustrovaném příspěvku. A taky k tomu něco ukuchtil v lese… když už tam byl.

BRATISLAVA NENÍ BLAVA Představíme 14 míst, která dokazují, že s jídlem a pitím to v Bratislavě není tak hrozné, jak myslíte.

HMMM, ZMRZKA Čím lépe zakončit horké letní vydání? Zmrkou! A ne ledajakou – prostě punkovou!