Časopis Masooo č. 1/2016

vydání vyšlo: 6.5.2016


Obsah vydání

V časopisu Masooo č. 1/2016 najdete mimo jiné i tyto články a témata:

BEST OF TATARÁK Vybrali jsme top pět českých restaurací, kde dělají pět zcela rozdílných tataráků. Inspirujte se.

KŘÍDELNÍ ÚTOK Pět skvělých receptů na kuřecí křidýlka. Raději louisianská, thajská, a nebo pořádně smažená?

AFRODIZIAKA Neslibujeme vám, že na základě tohohle článku utáhnete ženu na rozmarýn, ale dobré tipy na jídla a koření, která povzbudí chuť k sexu, nejsou nikdy na škodu.

IZRAEL NA GRILU Pořádná izraelská grilovačka sic dle pravidel košer zapovídá cheesburger, ale to neznamená, že by středomořské speciality nestály za to.

3X NA SEVER V Praze se objevily nové podniky reprezentující nám dosud nepříliš známé kuchyně – kanadskou, skotskou a skandinávskou.

GLOBÁLNÍ VÝVAR Pořádný vývar neumí jen vaše babička, ale taky babičky v Mexiku, Thajsku nebo Vietnamu.

SULCUJ, BABY Zabijačkový, houbový, rybí, jakýkoli sulc si umanete, takový si snadno připravíte, He to trochu na delší lokte, ale dá se to spojit s pěknou party.

NÁSLEDUJ SÍLU Vyzpovídali jsme tři české siláky chlapy jako hora. Co jedí a kolik toho spořádají, pokud chtějí být fit a ve svém oboru na špičce?

STRAVA!!! Vypravili jsme se do Ostravy, abychom se na vlastní oči přesvědčili, co je pravda na tom, že tu za posledních pár let vyrostla velká spousta výborných kaváren a zajímavých restaurací. Vybrali jsme jedenáct nejlepších, díky kterým si Ostravu užijete.