Časopis La Cucina Italiana č. 4/2019

vydání vyšlo: 23.10.2019


Obsah vydání

V časopisu La Cucina Italiana č. 4/2019 najdete mimo jiné i tyto články a témata:

Číslo plné léta jsme naplnili tématikou zmrzliny. Jako milovníci italské kuchyně jistě občas zavítáte do samotné Itálie a příště už díky našemu přehledu budete vědět, jaká italská zmrzlinářství jsou ta nejlepší. Výběr těch nejlahodnějších zmrzlin jsme si pro vás připravili i z České republiky. S naším jednoduchým návodem si také budete moct doma připravit vlastní ovocné nanuky. Jako hosta redakce jsme tentokrát vyzpovídali Pavla Maurera a v rubrice cestování se vydali na Afroditin božský ostrov – Kypr. Ve čtvrtém čísle roku 2019 mluvíme o netradiční sladké pizze, osvěžujícím a zdravém citrónu a v kuchařské škole vás naučíme připravit správně populární aglio olio špagety. Prodlužte si léto ještě o kousek s naším novým číslem!