Časopis Maso
odborný časopis pro obor zpracování masa
V archivu najdete starší vydání časopisu Maso.
Titul zatím nelze objednat.
Časopis Maso odborným způsobem z pohledu technologického, technického, hygienického, ekonomického… více
Témata: gastronomie, odborné, živočišná výroba
| Kategorie: | Gastronomie |
|---|---|
| Jazyk: | česky |
| Formát: | A4, 21,0 × 29,7 cm |
| Počet stran: | 64 |
| Vychází: | dvouměsíčník (6 vydání za rok) |
| Cena za vydání: | 87 Kč |
Popis časopisu
Časopis Maso odborným způsobem z pohledu technologického, technického, hygienického, ekonomického i organizačního zpracovává a publikuje vlastní i převzaté články ze světového odborného tisku z oblasti produkce a zpracování masa.
Časopis maso je určen: pro manažery a majitele provozů masného, drůbežářského a rybného průmyslu; pro technology ve zpracovatelském průmyslu; pro distributory a prodejce masa a masných výrobků; pro pedagogy, studenty a učně odborných škol všech stupňů.
Přináší Informace: o technologiích, technice a hygieně při zpracování a prodeji masa a masných výrobků.
Pravidelné rubriky
- jatečná zvířata
- jatečnictví
- stroje a zařízení
- technologie
- výstavy
- obchod
- hygiena
- legislativa
- vzdělání
- výzkum
- kronika
- novinky
Parametry časopisu
| Země původu: | Česká republika |
|---|---|
| Typ titulu: | odborný časopis |
| Doporučený věk: | od 25 do 60 let |
| Jazyk: | česky |
| Vychází: | dvouměsíčník, 6 vydání za rok |
| Počet stran: | 64 |
| Rozměry: | A4; 21,0 × 29,7 cm (šířka × výška) |
| Vazba: | lepená, V2 |
| Cena za vydání: | 87 Kč |
| Vydavatel: | České a slovenské odborné nakladatelství, spol. s r. o. |
| Vychází od roku: | 1990 (36. ročník) |
| Evidenční číslo: | MK ČR E 5202 |
| ISSN: | 1210-4086 |
| EAN: | - |
| Web: | www.maso.cz |