Objednávka předplatného titulu Českobudějovický deník

Papírové předplatné

výtisky budou doručovány do poštovní schránky

Čtvrtletní předplatné + kniha z edice Receptáře: Jahody
60 vydání dárek v ceně 99 Kč
1 865 Kč

Předplatné Deníku na čtvrt roku a k tomu jako dárek edice Jahody v hodnotě 99 Kč. Jahody jsou stejně oblíbené jako zdravé. V nové publikaci vám kromě jiného poradíme, jak si tyto slaďoučké plody můžete vypěstovat a kterou odrůdu zvolit – každá totiž voní, chutná a dozrává jinak. Pořádná úroda vás s námi nezaskočí, protože jsme připravili spoustu tipů a receptů na využití jahod v kuchyni. Víte, že k jejich pěstování vlastně ani nepotřebujete záhon na zahradě? Při správné péči budou ochotně plodit i v truhlíku či závěsném květináči na vašem balkoně či terase. Získáte tak nejen krásnou, ale také užitečnou dekoraci, a i ve městě si budete moci jahody v sezoně dopřávat každý den.

Dny v týdnu: Po + Út + St + Čt + + So

  • dárky jsou po objednání dva týdny rezervovány než předplatné uhradíte
  • dárky jsou po zaplacení předplatného zasílány do 30 dnů na adresu plátce jako balík na poštu
  • výtisky budou doručovány pouze na území České republiky
ks
od každého vydání

Podklady pro uhrazení předplatného (celková cena, číslo účtu, variabilní symbol, specifický symbol) Vám budou odeslány na e-mailovou adresu, kterou uvedete do objednávky.

Zálohová faktura pro uhrazení předplatného Vám bude zaslána během následujících 10 dnů.

Vyplněná poštovní poukázka typu A pro uhrazení předplatného Vám bude zaslána na fakturační adresu během 14 dnů.

Po odeslání objednávky budete přesměrováni na platební bránu, kde předplatné okamžitě zaplatíte.

Fakturační adresa

,

Adresa pro doručení

Adresu pro doručení vyplňujte pouze v případě, že se liší od fakturační adresy.

,

Doplňující údaje






* Požadované osobní údaje jsou nezbytné ke zpracování Vaší objednávky a k zajištění obchodní činnosti portálu Periodik.cz. Provozovatel dále poskytne osobní údaje pouze vydavateli časopisu a distributorovi předplatného. Potvrzením tohoto prohlášení vyjadřujete souhlas ke zmíněnému nakládání s osobními údaji ke všem činnostem, souvisejícím s vedením předplatného a informováním o časopisu a jeho akcích. Souhlas je udělen na dobu neurčitou. Předplatitel má právo na přístup ke svým osobním údajům, právo na opravu osobních údajů a právo být informován o způsobu zpracování osobních údajů. Svůj souhlas ke zpracování osobních údajů může předplatitel kdykoli odvolat formou písemného či elektronického dopisu.