Časopis Maso č. 1/2016

vydání vyšlo: 4.2.2016


Obsah vydání

V časopisu Maso č. 1/2016 najdete mimo jiné i tyto články a témata:

  • Spotřeba celosvalových výrobků v českých domácnostech
  • Je lepší dělat užší portfolio výrobků na špičkové úrovni
  • Celosvalové mäsové výrobky
  • Mikrostruktura masných výrobků – Celosvalové masné výrobky
  • Hodnocení fyzikálně -chemických parametrů šunek v České republice v průběhu let 2011 a 2014/2015
  • Zkrácení doby tepelně opracovaných masných produktů pomocí procesu "Intensive Accelerated Massage
  • Celosvalové masné výrobky v síti Makro Cash & Carry ČR s.r.o.
  • Plnička s vysokým vakuem firmy Handtmann pro výrobu šunek
  • Potenciál mikroorganismů v masném průmyslu
  • Globální oteplování, změna klimatu a bezpečnost potravin
  • Welfare prasat při přepravě na jatky
  • Farmakologicky aktivní látky ve vodním prostředí
  • Workship zaměřený na odchyt a přepravu nosnic na jatky