Časopis Maso č. 1/2016
vydání vyšlo: 4.2.2016
Obsah vydání
V časopisu Maso č. 1/2016 najdete mimo jiné i tyto články a témata:
- Spotřeba celosvalových výrobků v českých domácnostech
- Je lepší dělat užší portfolio výrobků na špičkové úrovni
- Celosvalové mäsové výrobky
- Mikrostruktura masných výrobků – Celosvalové masné výrobky
- Hodnocení fyzikálně -chemických parametrů šunek v České republice v průběhu let 2011 a 2014/2015
- Zkrácení doby tepelně opracovaných masných produktů pomocí procesu "Intensive Accelerated Massage
- Celosvalové masné výrobky v síti Makro Cash & Carry ČR s.r.o.
- Plnička s vysokým vakuem firmy Handtmann pro výrobu šunek
- Potenciál mikroorganismů v masném průmyslu
- Globální oteplování, změna klimatu a bezpečnost potravin
- Welfare prasat při přepravě na jatky
- Farmakologicky aktivní látky ve vodním prostředí
- Workship zaměřený na odchyt a přepravu nosnic na jatky