Časopis Krmivářství č. 3/2019

vydání vyšlo: 17.5.2019


Obsah vydání

V časopisu Krmivářství č. 3/2019 najdete mimo jiné i tyto články a témata:

  • Krmiváři čelí složitým výzvám
  • Kam kráčí české zemědělství
  • Téma: Skladování, analýza a kvalita krmiv
  • Stanovení aminokyselin v krmivech – základ pro posouzení kvality proteinu
  • Fuzáriové mykotoxíny v trávnych porastoch a silážích
  • Hodnocení směsné krmné dávky podle fyzikální struktury
  • Kvalita krmiv s ohledem na jejich stravitelnost
  • Význam kvality krmív vo výžive prežúvavcov
  • Optimalizace výživy krav před otelením a po něm
  • Pro krmivářskou praxi:
  • Konzervace biomasy za účelem výroby mléka a masa
  • Budoucnost produkce krmiv – efektivně a bezpečně
  • Efekt snížení NL při optimalizaci aminokyselin
  • Pro zootechniky:
  • Zdraví a pohoda z pohledu výživy
  • Co nabízí výzkum:
  • Proč je prasečí plazma bezpečná krmná složka?
  • Petfood:
  • Clean label: trend v krmivech pro domácí zvířata
  • Komoditní zpravodajství:
  • Vývoj cen krmných obilovin, sóji a krmných směsí

Předplatné časopisu Krmivářství

Roční papírové předplatné od 360 Kč