Časopis Krmivářství č. 3/2019
vydání vyšlo: 17.5.2019
Obsah vydání
V časopisu Krmivářství č. 3/2019 najdete mimo jiné i tyto články a témata:
- Krmiváři čelí složitým výzvám
- Kam kráčí české zemědělství
- Téma: Skladování, analýza a kvalita krmiv
- Stanovení aminokyselin v krmivech – základ pro posouzení kvality proteinu
- Fuzáriové mykotoxíny v trávnych porastoch a silážích
- Hodnocení směsné krmné dávky podle fyzikální struktury
- Kvalita krmiv s ohledem na jejich stravitelnost
- Význam kvality krmív vo výžive prežúvavcov
- Optimalizace výživy krav před otelením a po něm
- Pro krmivářskou praxi:
- Konzervace biomasy za účelem výroby mléka a masa
- Budoucnost produkce krmiv – efektivně a bezpečně
- Efekt snížení NL při optimalizaci aminokyselin
- Pro zootechniky:
- Zdraví a pohoda z pohledu výživy
- Co nabízí výzkum:
- Proč je prasečí plazma bezpečná krmná složka?
- Petfood:
- Clean label: trend v krmivech pro domácí zvířata
- Komoditní zpravodajství:
- Vývoj cen krmných obilovin, sóji a krmných směsí