Hradecký deník

nejvýznamnější regionální noviny v České republice

Hradecký deník 6.4.2023

Deník resp. jeho regionální mutace jsou nejvýznamnější regionální noviny u nás. Mají dominantní… více

Témata: region, noviny, Východní Čechy, české noviny

Kategorie: Regionální deníky
Jazyk: česky
Formát: 29,7 × 42,0 cm
Počet stran: 16 – 32
Vychází: pondělí, úterý, středa, čtvrtek, pátek, sobota

Papírové předplatné

výtisky do poštovní schránky

Roční předplatné + sada 3x kniha pro zahradníky
301 vydání doprava zdarma
7.610 Kč
8.428 Kč

Předplatné regionálního Deníku na 1 rok na celý týden a k tomu jako dárek 3 knihy od Receptáře v hodnotě 685 Kč. 50 rad mazaného zahradníka Kniha je ideálním doplňkem pro všechny zahradníky, ať už jako učitel pro začátečníky, nebo parťák pro ty zkušenější. Proč je náš zahradník vlastně mazaný? Protože dokáže s minimem úsilí, času a prostředků dosáhnout maximálního úspěchu. 50 rad mazaného zahradníka – Bylinky Ať už chcete pěstovat bylinky v květináči na okně nebo chcete mít velký bylinkový záhon, kniha vám poradí, jak na to. Najdete tu tipy pro pěstování podle světových stran, nápady na zpracování bylinek pro kosmetiku nebo jako součást receptů. 52 týdnů v zahradě Kniha nabízí kompletní přehled zahradních prací pro každý týden v roce. Sázet, sít, pěstovat a sklízet podle ní mohou začátečníci. Zkušeným zahradníkům zas kniha ukáže řadu zajímavých novinek.

Obsahuje dny: Po + Út + St + Čt + + So

Roční předplatné
301 vydání doprava zdarma
7.610 Kč
8.428 Kč

Obsahuje dny: Po + Út + St + Čt + + So

Roční předplatné + společenská hra Alenčina zahrádka od Mindok
50 vydání dárek v ceně 499 Kč
1.409 Kč

Předplatné pátečního Deníku s přílohou TV magazín na celý rok a k tomu hra Alenčina zahrádka v hodnotě 499 Kč jako dárek. Nebozí královští zahradníci zmatkují a snaží se vyvarovat královnina hněvu. Lze vůbec Jejímu Veličenstvu vyhovět? Královna si přeje, aby stromy rostly co nejdále od sebe a aby celou Říši divů zaplavily ty nejpřepychovější růžové keře na celém širém světě. Leč pokud mezi nimi nepovede upravená cestička, po níž by mohly důstojně kráčet šachové figurky, bude to jistojistě zahradníky stát hlavu! Alenka nemá tušení, jaká neuvěřitelná dřina ji čeká, když nabídla zahradníkům pomocnou ruku. Pomozte Alence vytvořit pro Srdcovou královnu tu nejkrásnější zahradu přesně podle jejího gusta!

Obsahuje dny:

Roční předplatné + 3x plechovka 2l piva Svijany
50 vydání dárek v ceně 405 Kč
1.409 Kč

Předplatné pátečního Deníku s přílohou TV magazín na rok a k tomu jako dárek 3× 2l plechovky piva Svijanský Máz 11% v hodnotě 405 Kč. Plechovky mohou být v libovolných barevných kombinacích. Hodnota dárku 405 Kč za 3 plechovky piva. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit).

Obsahuje dny:

Roční předplatné + krystalické hnojivo AgroBio OPAVA Extra Petunie a surfinie (400 g)
50 vydání doprava zdarma
328 Kč
1.400 Kč

Předplatné pátečního regionálního Deníku s 10% slevou k tomu krystalické hnojivo Extra – Petunie a surfinie 400 g jako dárek. Krystalické hnojivo pro bohaté kvetení petunií a surfinií. Omezuje výskytu chloróz. Krystalické hnojivo s vysokým obsahem draslíku a s vyšším obsahem železa (proti žloutnutí listů). Jak účinkuje? Draslík (K) = podporuje bohaté kvetení, železo (Fe) = omezuje výskytu chloróz (žloutnutí listů). Pro jaké rostliny? Petunie, surfinie. Jak jej použít? Jednoduchá aplikace zálivkou nebo postřik.

Obsahuje dny:

Roční předplatné + krystalické hnojivo AgroBio OPAVA Extra Muškáty (400 g)
50 vydání doprava zdarma
328 Kč
1.400 Kč

Předplatné pátečního regionálního Deníku a 10% slevou k tomu Krystalické hnojivo Extra – Muškáty 400 g jako dárek. Krystalické hnojivo s vyšším obsahem draslíku pro bohaté kvetení a pro krásné zbarvení květů muškátů a dalších balkónových rostlin. Jak účinkuje? draslík (K) = podporuje bohaté kvetení, dusík (N) = pro růst listové hmoty. Pro jaké rostliny? Muškáty, begónie, fuchsie, lobelky, verbeny, aj. Jak jej použít? Jednoduchá aplikace zálivkou nebo postřikem na listy, 1 odměrka (10 ml) / 10 l vody, opakovat 1× 7–14 dní.

Obsahuje dny:

Roční předplatné + krystalické hnojivo AgroBio OPAVA Extra Univerzální (400 g)
50 vydání doprava zdarma
328 Kč
1.400 Kč

Předplatné pátečního regionálního Deníku a 10% slevou k tomu krystalické hnojivo Extra Univerzální 400 g jako dárek. Krystalické hnojivo s nejvyšším obsahem všech živin. Je vhodné pro univerzální výživu a regeneraci rostlin. Jak účinkuje? Pro okamžitou regeneraci poškozených rostlin a trávníků. NKP a mikroprvky zlepšují kondici rostlin (při příznacích zasychání listů, při pozastaveném/za­bržděném – vzrůstu, při malé tvorbě květů nebo plodů, při půdě chudé na živiny). Proti fyziologickým poruchám – srdéčkové hniloby, chlorózy.

Obsahuje dny:

Roční předplatné + Předplatné Deník Křížovky
50 vydání
1.409 Kč

Předplatné pátečního Deníku s přílohou TV magazín na rok a k tomu jako dárek roční předplatné oblíbeného časopisu Deník Křížovky.

V Deníku najdete lokální, regionální i celostátní zpravodajství, zprávy z kultury, společenské rubriky, ekonomické informace a spoustu dalšího čtení pro poučení i zábavu a přílohu 77 plus 1. K tomu páteční příloha TV magazín s programem hlavních televizních stanic na celý týden.

Jako dárek obdržíte předplatné oblíbeného časopisu Deník Křížovky. Získáte tak navíc měsíčník velkého formátu plný báječného luštění. 32 stran švédských křížovek, ve speciálních vydáních navíc sudoku, osmisměrky a další rébusy. V každém vydání soutěžní křížovky o peněžité výhry! Spousta skvělé zábavy pro bystré hlavy.

Předplatné Deníku Křížovky je zdarma po dobu prvního uhrazeného předplatného Deníku. Deník i časopis Deník Křížovky jsou zasílány na adresu odběratele Deníku. Na žádost plátce můžeme adresu odběratele změnit. V případě žádosti o změny kontakt

Obsahuje dny:

Roční předplatné + předplatné časopisu Receptář na jeden rok
50 vydání
1.409 Kč

Předplatné pátečního Deníku s přílohou TV magazín na 1 rok a k tomu jako dárek roční předplatné oblíbeného časopisu Receptář. Předplatné Receptáře je zdarma po dobu prvního uhrazeného předplatného Deníku.

Obsahuje dny:

Roční předplatné
50 vydání
1.409 Kč

Obsahuje dny:

Půlroční předplatné
150 vydání doprava zdarma
3.805 Kč
4.200 Kč

Obsahuje dny: Po + Út + St + Čt + + So

Půlroční předplatné
25 vydání
705 Kč

Obsahuje dny:

Čtvrtletní předplatné
60 vydání
1.903 Kč

Obsahuje dny: Po + Út + St + Čt + + So

Čtvrtletní předplatné + 1x PIVO SVIJANY - Plechovka 2l - Velikonoce 2024 - červené
10 vydání
352 Kč

Předplatné pondělního Deníku na 3 měsíce.

Každý den lokální, regionální i celostátní zpravodajství, zprávy z kultury, společenská rubrika, ekonomické informace a spousta dalšího čtení pro poučení i zábavu.

V pondělním Deníku pravidelná příloha: Sportovní Deník a vložené Křížovky

Navíc jako dárek získáte dvoulitrovou plechovku piva Svijanský Máz 11% – pivo světlý ležák. Plechovky mohou být v libovolné barvě. Barvu nelze vybrat. Hodnota dárku 135 Kč.

Více o pivech Svijany na www.pivovarsvijany.cz.

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu plátce – jako balík na poštu. Nabídka platí pouze pro předplatné doručované do České republiky.

Předplatitelé tištěného Deníku mají

Obsahuje dny: Po

Čtvrtletní předplatné + kniha z edice Receptáře: Pěstujeme ze semínek
10 vydání dárek v ceně 79 Kč
352 Kč

Předplatné pátečního Deníku s přílohou TV magazín na tři měsíce a k tomu jako dárek edice Pěstujeme ze semínek v hodnotě 79 Kč. Navíc obdržíte zdarma edici Pěstujeme ze semínek. Edice vám poradí, jak správně postupovat při výsevu semínek, kdy začít a jaké pomůcky k tomu budete potřebovat. Jak postupovat při výsevu. 33 druhů nejvhodnějších rostlin. Recepty pro chuť a vitalitu.

Obsahuje dny:

Čtvrtletní předplatné + edice Receptář: Pokojové rostliny
10 vydání dárek v ceně 79 Kč
352 Kč

Předplatné pátečního Deníku s přílohou TV magazín na 1/4 roku a k tomu edice Pokojové rostliny v hodnotě 79 Kč jako dárek. V publikaci Pokojové rostliny najdete 66 nejoblíbenějších druhů pokojových rostlin, seřazených podle abecedy. U každé rostliny se pak dočtete, jaké má nároky na světlo, zálivku a teplotu, kdy je dobré ji přesadit a jak. U nejrozšířenějších druhů si pak můžete prohlédnout některé z jejich mnoha variet a v neposlední řadě se dozvíte i to, které jsou jedovaté a které naopak zdraví prospěšné. Edice Pokojové rostliny je skvělým průvodcem úplným začátečníkům, ale je i pro všechny z vás, kteří už máte s pěstováním zkušenosti.

Obsahuje dny:

Čtvrtletní předplatné + Edice Receptář 2023/01 - Edice Choroby a škůdci 2. díl (99 Kč)
10 vydání
352 Kč

Předplatné pátečního Deníku s přílohou TV magazín na 1/4 roku a k tomu jako dárek edice Choroby a škůdci 2. díl v hodnotě 99 Kč.

V Deníku najdete lokální, regionální i celostátní zpravodajství, zprávy z kultury, společenské rubriky, ekonomické informace a spoustu dalšího čtení pro poučení i zábavu a přílohu 77 plus 1. K tomu páteční příloha TV magazín s programem hlavních televizních stanic na celý týden.

K předplatnému získáte Edici Choroby a škůdci 2. díl

Není nic horšího, než když vám domácí měsíce práce zhatí škůdce nebo choroba. Pojďme se proto podívat, jak před nimi naši zahrádku chránit. 2. díl oblíbené edice Receptáře.

? Praktické řazení podle druhů
? Názorné ukázky poškození
? Rady a návody pro ochranu zahrady
? Jak zachránit zeleninu, ovoce či květiny Cena 99 Kč, vyšlo 2023.

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání p

Obsahuje dny:

Čtvrtletní předplatné + Edice Receptář - Houby
10 vydání
352 Kč

Předplatné pátečního Deníku s přílohou TV magazín na 1/4 roku a k tomu jako dárek edice Houby v hodnotě 79 Kč.

V Deníku najdete lokální, regionální i celostátní zpravodajství, zprávy z kultury, společenské rubriky, ekonomické informace a spoustu dalšího čtení pro poučení i zábavu a přílohu 77 plus 1. K tomu páteční příloha TV magazín s programem hlavních televizních stanic na celý týden.

K předplatnému získáte Edici Houby Pro všechny milovníky houbaření vydala redakce Receptáře další edici, která obsahuje výborné recepty i návody na pěstování hub. A navíc se dozvíte, jak houby uchovat k pozdějšímu použití, jak pěstovat houby na substrátech a na dřevě, vypěstujte si nejúčinnější léčivé houby, nejčastější chyby při pěstování a další.

  • Výborné recepty z hub
  • Návody jak je pěstovat
  • Léčivé houby

Parametry: Rozměry: 21,5×15,3 cm. Počet stran: 80. Vazba: lepená s poloměkkými deskami. Prodejní cena na stánku 79 Kč.

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Ne

Obsahuje dny:

Čtvrtletní předplatné + Kniha - Receptář - 52 týdnů v zahradě
10 vydání
352 Kč

Předplatné pátečního Deníku s přílohou TV magazín na 1/4 roku a k tomu jako dárek kniha 52 týdnů v zahradě v hodnotě 199 Kč.

V Deníku najdete lokální, regionální i celostátní zpravodajství, zprávy z kultury, společenské rubriky, ekonomické informace a spoustu dalšího čtení pro poučení i zábavu a přílohu 77 plus 1. K tomu páteční příloha TV magazín s programem hlavních televizních stanic na celý týden.

K předplatnému získáte knihu 52 týdnů v zahradě. Osvědčené postupy, tipy a nápady na celý rok. Nejnovější kniha Receptáře nabízí kompletní přehled zahradních prací pro každý týden v roce. Sázet, sít, pěstovat a sklízet podle ní mohou začátečníci. Zkušeným zahradníkům zas kniha ukáže řadu zajímavých novinek. Publikace se věnuje nejen pěstování, ale třeba i drobným živočichům nebo výrobě vlastního hnojiva, zkrátka všemu, co poslouží vaší zahrádce. Pěstujte s knihou 52 týdnů v zahradě letničky i trvalky pro krásu i užitek! Knihu připravila redakce časopisu Receptář

Obsahuje dny:

Čtvrtletní předplatné + 1x PIVO SVIJANY - Plechovka 2l - Velikonoce 2024 - zelené
10 vydání
352 Kč

Předplatné pátečního Deníku s přílohou TV magazín na 1/4 roku a k tomu jako dárek pivo Svijanský Máz 11% plechovka 2 litry v hodnotě 135 Kč.

V Deníku najdete lokální, regionální i celostátní zpravodajství, zprávy z kultury, společenské rubriky, ekonomické informace a spoustu dalšího čtení pro poučení i zábavu a přílohu 77 plus 1. K tomu páteční příloha TV magazín s programem hlavních televizních stanic na celý týden.

K předplatnému získáte dvoulitrovou plechovku piva Svijanský Máz 11% – pivo světlý ležák. Plechovky mohou být v libovolné barvě. Barvu nelze vybrat. Hodnota dárku 135 Kč.

Více o pivech Svijany na www.pivovarsvijany.cz.

Cena zahrnuje poštovné a balné.

Neváhejte a objednávejte ihned. Nabídka platí jen do vyčerpání zásob dárků. Dárky vám rezervujeme dva týdny od objednání předplatného (do té doby je třeba předplatné uhradit). Dárky zasíláme do 30 dnů od zaplacení na adresu

Obsahuje dny:

Čtvrtletní předplatné
10 vydání
352 Kč

Obsahuje dny:

  • dárky jsou po objednání dva týdny rezervovány než předplatné uhradíte
  • dárky jsou po zaplacení předplatného zasílány do 30 dnů na adresu plátce jako balík na poštu
  • výtisky budou doručovány pouze na území České republiky

Popis titulu

Deník resp. jeho regionální mutace jsou nejvýznamnější regionální noviny u nás. Mají dominantní postavení ve svých regionech, charakteristická je vysoká čtenost. Regionální deníky jsou jediné noviny, kde je zároveň obsaženo zpravodajství z nejbližšího okolí bydliště čtenáře, z okresu, kraje, republiky i ze světa.

Cíleně lze regionálně oslovit více než 10% obyvatelstva až do úrovně jednotlivých okresů a to nejen ve velkých městech, ale i v nejmenších obcích.

Pravidelné přílohy

Pondělí: Sportovní Deník a vložené Křížovky Úterý – Pátek: Týdeník – vychází v různé dny dle regionu Čtvrtek: Bydlení, Ženy, Zdraví, Hobby magazíny Pátek: TV magazín – televizní program na celý týden, příloha 77 plus 1 Sobota: Víkend – zábava a informace pro celou rodinu


Pravidelné rubriky

  • aktuální zpravodajství
  • kultura
  • sport
  • ekonomické informace
  • zajímavé rozhovory

Parametry titulu

Země původu: Česká republika
Typ titulu: noviny
Doporučený věk: od 25 do 75 let
Jazyk: česky
Vychází: pondělí, úterý, středa, čtvrtek, pátek, sobota
Aktuální číslo vyšlo: 6.4.2023
Počet stran: 16 – 32
Rozměry: 29,7 × 42,0 cm (šířka × výška)
Vazba: volně složené archy
Cena na stánku: pondělí: 28 Kč
úterý: 28 Kč
středa: 28 Kč
čtvrtek: 28 Kč
pátek: 28 Kč
sobota: 28 Kč
Vydavatel: VLTAVA LABE MEDIA, a.s.
Vychází od roku: neuvedeno
Evidenční číslo: MK ČR
ISSN:
EAN: -
Web: www.denik.cz

Dárkový certifikát pro předplatné

Dárkový certifikát předplatného slouží jako slavnostní doklad pro někoho komu chcete předplatné darovat. Před předáním certifikátu nezapomeňte předplatné také objednat. Vygenerování certifikátu nenahrazuje objednávku předplatného. Pokud necháte údaje Pro koho a Věnuje nevyplněny, můžete tyto údaje napsat do certifikátu ručně.


Např. pro Babičku, Dědečka, Mámu, Tátu, ...
Záleží jen na Vás, jak velkou radost chcete udělat.
Např. Ježíšek, Rodiče, Mikuláš, Babička a Děda, ...

Certifikát je generován ve formátu PDF. Po stažení si jej můžete vytisknout na libovolné tiskárně.

Náhled dárkového certifikátu