Časopis Můj čas na kafíčko Hobby

Čas pro vaše hobby a volný čas

časopis Můj čas na kafíčko Hobby č. 4/2024

Časopis plný šikovných nápadů pro milovníky zahrady, květin a voňavých bylinek, chalupaření,… více

Témata: hobby, volný čas, zahrada, ruční práce, bydlení

Kategorie: Koníčky
Jazyk: česky
Formát: A4, 21,0 × 29,7 cm
Počet stran: 64
Vychází: měsíčník (12 vydání za rok)
Cena na stánku: 34,90 Kč | 1,79 EUR

Papírové předplatné

výtisky do poštovní schránky

Roční předplatné + kniha Gott: Československý příběh
12 vydání, platí jen do 9. 4. 2024 dárek v ceně 499 Kč
431 Kč

Předplaťte si nyní časopis Můj čas na kafíčko Hobby na rok a získáte knihu Pavla Klusáka – Gott: Československý příběh jako dárek. Karla Gotta znali desítky let všichni občané Československa. Jako největší domácí hvězda své doby byl výjimečný a zároveň každodenně přítomný. Nikdy u něj nešlo jen o písničky a o osud jedné hvězdy. Jeho příběh byl příběhem Československa: Gott často artikuloval a zároveň umocňoval náladu ve společnosti. Nabídka je určena pro nové předplatitele.

Půlroční předplatné
6 vydání
215 Kč
Čtvrtletní předplatné
3 vydání
108 Kč
  • výtisky budou doručovány pouze na území České republiky

Popis časopisu

Časopis plný šikovných nápadů pro milovníky zahrady, květin a voňavých bylinek, chalupaření, kreativního tvoření, domácích mazlíčků a kulinářských delikates. Můj čas na kafíčko HOBBY nabízí praktického průvodce vaší zahradou, skvělé tipy na dekorace, ruční práce a jiné tvoření, mnohé z nich s postupem krok za krokem. Pamatuje i na chataře a chalupáře, kterým každý měsíc přináší inspiraci i praktické tipy, ale také na chovatele mazlíčků, i na ty, jejichž koníčkem je kuchyně a vaření. Najdete zde nápady, jak mít stále útulný domov. A jako správný hobby magazín nabízí i okénko pro vaše zájmy, koníčky a zábavu. Zkrátka je to časopis, který nikdy nevyhodíte, ale budete se k němu rádi vracet.

Zahrada

Přečtěte si, co je třeba aktuálně zvládnout v sezoně, pusťte se s námi do tvorby okrasné zahrady, která se stane vaší pýchou, vhod vám přijdou rady a tipy pro pěstitele ovoce a zeleniny, a to návrhy na nové odrůdy i na moderní způsoby pěstování. Pojďte s námi pěstovat bylinky a zařiďte si zelenou lékárnu, seznamte se s pěstováním a zahradou v bio stylu. S našimi návody pečujte o rostliny v bytě, na balkoně nebo na terase. Vaše problémy vyřeší zahradní profesionálové a rostlinolékaři.

Kreativní tvoření

Kreativita je nám dána do vínku. Pojďte ji s námi rozvíjet a vyrobte si své vlastní dekorace, chopte se ručních prací nebo vyzkoušejte vychytané nápady pro zahradu, byt i chalupu. Díky snadným návodům a podrobným postupům krok za krokem své výtvory hravě zvládnete a zvýšíte si tak své sebevědomí i radost z tvoření. Vyrobte si i svůj parfém, šumivou pěnu do koupele, voňavý krém, aviváž, ale třeba také slaný dort nebo jedlou kytici. A své výtvory pak můžete s láskou darovat přátelům.

Útulný domov

V každém čísle najdete skvělé rady a tipy, jak si vyzdobit svůj domov, abyste se v něm vy, vaše rodina i hosté cítili báječně. Není třeba velkých stavebních úprav, mnohdy stačí jen maličkost, která pokoj dotvoří do dokonalosti a dodá mu šmrnc a jiskru. Staňte se mistry detailů a nahlédněte s námi do světa bydlení. Jak vybrat záclonu nebo koberec? Jaký je rozdíl mezi komodou a konzolovým stolkem? Jaké křeslo zvolit do pokoje? Odpovědi na tyto a další otázky najdete právě v rubrice Útulný domov.

Skvělé recepty

Máte rádi sladké nebo jste spíš na maso? Ať jste odpověděli jakkoli, na stránkách receptů najdete obojí. A ještě mnohem víc. Zpracujte své bylinky, připravte výborné pesto, kimči nebo čalamádu. Pusťte se do klasiky, ale objevujte i netradiční recepty. Vařte s chutí s našimi vyzkoušenými recepty, které vás nikdy nezklamou. Překvapte svou rodinu pochoutkami, při kterých se jim budou sliny sbíhat. S přehledem a s lehkostí jim naservírujte i to nejlepší ze světa kulinaření a gurmánských specialit.


Pravidelné rubriky

  • Bylinky
  • Útulný domov
  • Sezónní vaření
  • Rostlina měsíce
  • Téma čísla
  • Vychytané nápady
  • Vyrobte si

Parametry časopisu

Země původu: Česká republika
Typ titulu: časopis
Doporučený věk: neuvedeno
Jazyk: česky
Vychází: měsíčník, 12 vydání za rok
Aktuální číslo vyšlo: 8.3.2024
Příští číslo vyjde: 9.4.2024
Počet stran: 64
Rozměry: A4; 21,0 × 29,7 cm (šířka × výška)
Vazba: šitá, V1
Cena na stánku: 34,90 Kč | 1,79 EUR
Vydavatel: RF Hobby, s. r. o.
Vychází od roku: 2022 (3. ročník)
Evidenční číslo: MK ČR E 24301
ISSN:
EAN: 9772788034003
Web: https://rf-hobby.cz/profil…

Dárkový certifikát pro předplatné

Dárkový certifikát předplatného slouží jako slavnostní doklad pro někoho komu chcete předplatné darovat. Před předáním certifikátu nezapomeňte předplatné také objednat. Vygenerování certifikátu nenahrazuje objednávku předplatného. Pokud necháte údaje Pro koho a Věnuje nevyplněny, můžete tyto údaje napsat do certifikátu ručně.


Např. pro Babičku, Dědečka, Mámu, Tátu, ...
Záleží jen na Vás, jak velkou radost chcete udělat.
Např. Ježíšek, Rodiče, Mikuláš, Babička a Děda, ...

Certifikát je generován ve formátu PDF. Po stažení si jej můžete vytisknout na libovolné tiskárně.

Náhled dárkového certifikátu